Hva skal kjæresten få til jul?

Skrevet av den 17. desember 2015 in Familie, Helse - 0 kommentarer
julegaver

Det er mange menn som har problemer hver jul med å finne julegaver til sin elskede. stadig ender det opp med å bli en hastegave man finner i siste liten når man febrilsk løper rundt på det lokale kjøpesenteret 10 minutter før det stenger, på lille julaften. Kanskje du tenker at i år skal du unngå å gjøre samme feilen, at i ar skal hun få noe hun virkelig vil verdsette. Da kan det være en veldig god ide å finne en gave på nett før man drar avsted til senteret, uten en bestemt gave i tankene.

Derfor har vi samlet fire gode julegavetips, som en hver kvinne vil sette pris på. Tenk for en gangs skyld å slippe å grue seg til hun pakker opp de hårproduktene du fant i siste liten. En gave skal jo helst være gjennomtenkt, og gjerne vise at man verdsetter på sin bedre halvdel.

 

 1. Alle menn vet jo at et smykke er en sikker vinner. Du tenker kanskje at det er en smule uoriginalt, men det er faktisk en grunn til at det er så populært blant kvinner. De elsker alt som glitrer! Du kan til og med kjøpe smykket på nett
  225587_203504073020584_100000829794991_474156_8075587_n-1

 

 1. De fleste Kvinner elsker velvære, skjønnhet og å holde seg frisk og sunn. Da er det en veldig god ide å ta henne med på en romantisk spa-weekend for to. Du tenker kanskje at du ikke gidder å gå på spa… det er da ikke noe en mann driver med, men det er faktisk overraskende avslappende! Du vil garantert få ladet batteriene etter en helg med massasje og sauna.
  9308-La-Sante-Medi-Spa

 

 1. Selv om ikke alle kvinner tør å innrømme det, vil de også sette stor pris på sexleketøy fra sin elskede. Det vil uten tvil gi dere mange gode stunder sammen! Bare husk å be hun pakke opp gaven før julaften hos svigers.
  biting-girl-lipgloss-lips-Favim.com-771561 
 1. Kanskje du tenker nå at disse gavene er jo veldig dyre! Det har jeg ikke råd til. Det er nok riktig at noen av de overnevnte er en smule dyre, men frykt ikke. Mange kvinner elsker å lese. Hvis du vet hva favoritt bladet hennes er, så kan dett være en fantastisk gave å gi henne et abonnement på ett blad hun virkelig elsker.
  Fashion-Magazines

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar