Hvordan velge riktig kaffemaskin

Skrevet av den 5. oktober 2015 in Generelt, Jobb, Mat, Teknologi - 1 kommentar
coffee beans on a table

Kaffe er en selvfølge på norske arbeidsplasser, og etter hvert er det blitt sånn at en kaffemaskin både er det mest praktiske, det mest økonomiske, og ikke minst, en løsning fri for brannfare. Men hvordan vet man hvilken man bør velge? Det er ulike ønsker, noen liker hele bønner, noen vil ha god traktekaffe, noen vil kanskje til og med ha espresso eller kaffe latte og cappuccino osv. osv. Det er derfor viktig for deg som har fått tilliten og skal velge maskin for hele arbeidsplassen, at du tar et valg dere ikke vil angre på.

Det er viktig å velge den maskinen som treffer flest – og som man vet kontoret eller arbeidsplassen kan håndtere. Det er ikke til å stikke under en stol at kaffemaskinen trenger noe vedlikehold og stell for å gi best mulig kaffe. I hvilken grad man ønsker å kjøpe disse tjenestene, og i hvilken grad man ønsker å gjøre dette selv, kan man enkelt finne ut i felleskap med en dyktig leverandør.

Det er også viktig å huske, at en maskin som skal bruke melk, må ha ettersyn hver dag. Det betyr ikke at man ikke kan få cappuccino hvis dette blir vanskelig å håndtere – det finnes mange gode tørrprodukter som virkelig smaker melk, og som ikke er følsomt for rengjøring på samme måte.

Trenden sier at flere ønsker en kaffemaskin for hele bønner som kan lage riktig god og nykvernet kaffe, og at maskinen har noen pulverbeholdere i tillegg, slik at man ivaretar ønsker om noe annet enn bare kaffe.

Aller viktigst; kaffen skal være god! Hør med en dyktig forhandler som har erfaring in bransjen og som virkelig brenner for kaffe – f. eks. kaffeautomatkontoret.no, før dere går til anskaffelse av kaffemaskin til kontoret. De har et stort utvalg av kaffemaskiner, og er veldig behjelpelige. Kaffeautomatkontoret er utviklet av oss som står bak denne bloggen.

Trenger du mer utstyr til kontoret ditt? Da burde du ta en tur innom staples.no.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

1 kommentar on "Hvordan velge riktig kaffemaskin"

  1. avatar
    Free Faxing 18. november 2015, kl. 10:03 · Svar

    Thanks for the update,

Legg igjen en kommentar