Hvordan ta gode profilbilder?

Skrevet av den 6. februar 2013 in Teknologi - 0 kommentarer

Prøv deg frem med våre tips for å ta unike profilbilder annerledes fra dine vanlige bilder.

Ta bilde fra en uvant vinker. De fleste bilder som brukes på en profil er tatt rett forfra og viser oss fra skuldrene og opp. Prøv heller å skyte ovenfra og fra under deg så du tenker litt utenfor boksen.

Ikke se rett inn i kameraet, men forsøk å fange et øyeblikk der oppmerksomheten din er naturlig rettet mot noen utenfor bilderammen, eller se rett og slett ut i horisonten. Det skaper nysgjerrighet og kan bringe frem din naturlige skjønnhet på en ekte måte.

Ta bilder i forskjellig lys. Ikke ta bildet midt på dagen, men forsøke f.eks. Ved soloppgang eller skumring. Å ta et bilde utendørs i naturlig lys og i litt spesiell stemning kan virkelig forbedre hvordan du fremstår på profilen din.

Be noen ta et bilde av deg når du ikke forbedret på det. Mens du leser, eller lager mat eller er fortapt i noen du liker å gjøre kan personen du har bedt om å fotografere deg sitte klar med kamerater og fanger deg på ditt mest naturlige. Måten ansiktet ditt fremstår i disse situasjonen vil se veldig naturlig og tiltrekkende ut på en profil.

Hvis du har noen bilder der du selv synes du ser uslåelig bra ut men de ikke egentlig er tatt for profilbruk kan du skjære ansiktet ditt ut av bildet og bruke som profilbildet.

Målet er å få frem et naturlig spekter av følelser og vise hvem du er som person. Der gjør du best ved å følge et eller flere av våre råd. 

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar