Hvordan kysse

Skrevet av den 31. desember 2012 in Generelt, Sex - 0 kommentarer

Både gutter og jenter liker gode kyssere, da et god kyss fyller oss med deilige følelser. Har du akkurat forsøkt å kysse noen men føler det ikke gikk som planlagt? Her er en kort guide til å bli en bedre kysser.

Så hvordan starter du det første kysset? Tenk på det mest oppriktige komplimentet du kan gi din utkårede, og sett en romantisk stemning ved å si dine velvalgte ord rolig og kjærlig. Følg på med å kysse på «ufarlige» steder, som i håret eller på kinnet. Er du dristig kan du sikte rett til siden for leppene. Slike tilnærmelser bryter det vi kaller en intimsone, og kan lett besvares med mer direkte kyss. Hvis du føler personen liker deg men gir litt treg respons kan du forsøke å ta initiativ ved å si rett ut at du ønsker å få gi et kyss. Når du føler dere er på rett vei er det viktig ikke å nøle, men også å beholde god kroppskontroll. Med sakte bevegelser kan dere lene kroppene inn mot hverandre og avslutte bevegelsene med det ultimate målet – det første kysset!

Hvordan kysse godt:

God kyssing eller som noen kaller «god klining» eller «roting» må bygges opp steg for steg.
Om du går rett med tungen ut og ukontrollerte bevegelser vil du lett bli avvist.

Sørg for at du har fuktige lepper, og gjør små utforskende berøringer på din partners lepper. Gjør det kjærlig og nytende, husk at kyssing er per definisjon romantisk. Det er også viktig å bli litt kjent med hvordan leppene deres passer sammen før dere gjør mer intense kyss. Det neste steget er å lokke leppene sammen og holde de samlet over litt lenger tid. Når du føler du har kontroll på det kan du starte å utforske med tungen, både rundt leppene og med tungen til din partner. Dette er det som kalles «french kiss» i filmer og TV-serier.

Husk å tenke over hvor hendene dine er. De kan holde et kjærlig grep eller sakte stryke på ryggen. Andre bevegelser kan det være lurt å vente med. Ta små pauser, du vil merke at det skaper mer intensitet og stemning. Det siste rådet er å ha det gøy og like personen du kysser med. Da er du garantert å bli husket som en god kysser!

Et ekte tungekyss er for mange det beste kysset

Et ekte tungekyss er for mange det beste kysset

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar