Hvordan kjøpe domene?

Skrevet av den 6. februar 2013 in Teknologi - 0 kommentarer

Det kan være mange billige aktører på markedet, noe som fungerer best for deg som vet at du har få eller ingen behov utover å ha domenet ditt registrert. De fleste har dog en del forventninger til løsniger for domenestatistikk og kundestøtte, og da kan det lønne seg å bruke litt mer penger på domenet for å ha tilgang til alt du ønsker deg av verktøy.

Det finnes mange tibydere av domene og webhotell, men ikke alle leverer et helt likt produkt. Norske www.domeneshop.no har lenge vært foretrukket av mange brukere på grunn av brukervennlighet og et omfattende produkttilbud og går for å ha en tilgjengelig kundestøtte.

På domeneshop legger du inn domenet du ønsker deg for å sjekke om det er ledig og prisen. Deretter velger du domenet fra en lang rekke forslag og hva slags totalpakke du ønsker (kun domenet, domene og e-post eller fult webhotell).

Du må ha en gyldig e-post adresse for å registrere deg. Ved betaling velger du mellom å bruke bankkort eller få tilsendt faktura. Du kan logge deg på å ta i bruk ditt nye domenet etter at du har mottatt kvitering for betaling. 

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar