Hvordan fri?

Skrevet av den 4. januar 2013 in Familie - 0 kommentarer

Har du lyst til å fri til din utkårede? Det er like mange gode tips for et frieri som det er mennesker så det finnes ingen fasit. Det vil derfor være veldig viktig at du vet hva din kjære vil sette mest pris, og hva slags mennesketype din utkårede er. Forskjellige mennesker vil sette pris på forskjellige ting, så forsøk å planlegge etter hva du tror vil skape det beste minnet for dere begge. Uavhengig av preferanser vil nok de aller fleste være enige om at  å gjøre noe spesielt ut av frieriet er viktig. Du bør planlegge en anledning, og ikke bare «bli enig» om å gifte deg med din kommende partner. Denne artikkelen vil forsøke å inspirere deg til å finne måten som passer deg best.

 For den sjenerte:

For mer sjenerte mennesker eller personer som liker å verne om sitt privatliv kan planer som kun omfatter dere to være den beste veien å gå.

Planlegg middag på restaurant hvor du legger litt ekstra i detaljene. Bestill blomser til bordet, avtal å gjemme ringen i desserten eller finn en restaurant med ekstra spesielle omgivelser.

Finn en anledning i hverdagen, som å legge ut piler, oppgaver og skattekart hjemme før din kjære kommer hjem. La målet med jakten være å finne deg, og du venter spent med ringen og champagnen i hånden.

 For den reiseglade:

Har dere et reisemål dere er spesielt glade i, eller et sted kjæresten alltid har snakket om å dra til? Å fri på en reise er en klisje men for god grunn. Det skaper romantiske minner og knytter dere sammen, og dere har alltid «deres» sted å flykte til fra hverdagen.

Gode reisemål i Europa kan inkludere London der du kan fri fra London Eye, Venezia der du kan fri fra en gondol eller Paris fra toppen av Eiffeltårnet. Du kan skreddersy reisen etter hva dere liker å gjøre sammen som å dra til en vingård, eller å fri mens dere dykker.

For ekshibisjonisten:

Er dere mer ekshibisjonistiske eller vil dere inkludere flere i de sterke minnene? Samle alle venner og slektninger og la de gjemme seg akkurat som på overraskelsesfest. Men dette er ikke en normal fest, det er deres forlovelsesfest…

 Her er noen mer ekstreme varianter av et frieri:

«George» en industriell designer satte sammen en kunstutstilling som viste «Will you marry me» på forskjellige måter da han fridde til sin «Sara». Han leide en skuespiller til å spille kunstneren «Serge Gandaora», et anagram for George and Sara. Kunstutstillingen het «My Early Muir Owl» et anagram for nettopp – «Will You Marry Me»

Gennady Zaleskiy fra Ukraina betalte 100.000 kroner for å leie et teaterensemble til å sette opp skuespillet «The Romantics». Hans teatergale kjæreste fikk en kveld på byen med jentegjengen, og mitt under høydepunktet i teaterforestillingen der den mannlige rollen Gennady spilte skulle fri snur han seg og erklærer sin kjærlighet ved å si «Victoria som sitter på 6. rad, vil du gifte deg med meg?» og ta av seg teatermasken.

Kameramannen Joao Martins fra Portugal filmet Tom Cruise før premieren av The Last Samurai. De to filmet også et personlig klipp som ble sendt på Portugisisk TV, der Tom Cruise sier «Sonia, du må gifte deg med Joao, hver så snill å gjør det, han gråter bak kameraet». Cruise spøkte også om å oppkalle barna etter han.

Har du ikke funnet noen å fri til enda? Les vår flørteserie. Har du fått «ja», les mer her.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar