Hvordan flørte online?

Skrevet av den 4. januar 2013 in Fritid, Generelt, Sex - 3 kommentarer

Det er kanskje nervepirrende å begynne å flørte med noen, men husk at det er normalt å være nervøs når du snakker med noen du virkelig liker. Hvis du er redd for å flørte kan du tenke på det som noe helt ufarlig. Det er jo i grunn bare en måte å bli kjent med folk du kanskje kan tenke deg å gå ut med. Vi har noen tips til deg så du føler du flørter bedre, men noe av dette gjør du kanksje allerede uten å tenke over?

Å flørte over internett kan være en god løsning for deg som er litt sjenert. Du kan være mer avslappet, bruke lengre tid på å finne ut nøyaktig hva du vil si, og du kan bli kjent med personen bedre før du går på date. I tillegg er det praktisk fordi du kan flørte når det passer deg og du trenger ikke sminke og pynte deg for å flørte vellykket.

Ikke snakk eller skriv for mye om deg selv. Vis først interesse for den du flørter med ved å følge med på hva som fortelles og ved å få den andre parten til å fortelle om seg selv. Still spørsmål for å vite mer om det som interesserer deg ved flørten din. Underveis i samtalen kan du fylle på med egne erfaringer, eller raskt nevne noe om deg selv og ditt liv som kan være gode samtaletemaer om den du flørter med stiller spørsmål og vil vite mer om deg. Slik holder du samtalen flytende og dere blir kjent med hverandre raskt.

Dropp et par enkle komplimenter tidlig i samtalen. Det kan virke vanskelig og litt rart, men det er viktig å vise interesse utover en vennlig prat. Et kompliment kommuniserer at du potensielt er interessert i dating, og du kommer deg vekk fra den fryktede vennesonen. Du kan motivere deg selv ved å minne deg på at det kan være for sent neste gang. Her er et veldig grunnleggende kompliment du kan bruke:

«Du er så interessant, jeg trives med å snakke med deg.»

Fordi du ikke kan bruke kroppsspråk for å kommunisere over tekst eller chat, må du stole på dine ord for å holde stemningen lett og morsomt. Stol på lette vitser, forsiktig sarkasme og overdrivelse i begynnelsen. Du må sørge for å gjøre det klart at du tuller. Ulempen med å bruke tekst til å kommunisere er at du ikke alltid kan lese følelser bak ordene, og ord alene kan være lett å misforstå. Gjør det derfor ekstra tydelig når du spøker og «tuller».

Avslutt samtalen mens den forstatt flyter for å gi den andre lyst til å prate mer raskt. Selv om du kanskje ønsker å fortsette samtalen for alltid, er det best å gi seg før samtalen dør ut. Den beste måten å unngå pinlige pauser på er å gi seg før de oppstår.

Når det er på tide å avslutte kan du si at det var veldig hyggelig samtale, og invitere til å skrive igjen snart.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar