Hvordan flørte – del 3?

Skrevet av den 4. januar 2013 in Familie, Fritid - 0 kommentarer
Et vellykket date

Har du lest artikkelen vår om flørting på internett, personlig flørting, og hva du kan gjøre i den første samtalen? Har du avtalt et date med flørten din? Her er noen ting å tenke over.

Ikke prøv for hardt. Noe av det mest uattraktive du kan gjøre er å virke desperat. Vær den genuine versjonen av deg selv, avslappet og vis at du trives i datens selskap. Sørg for at du aldri forteller grunner til hvorfor du er bedre enn andre daten din kan møte. Hvis du viser hvem du er og oppfører deg selvsikkert men ikke overlegent vil daten selv finne ut at du er verdt å beholde.

Spesielt mange gutter der ute overser hvordan de tar seg ut. Det er ikke nok med deodorant og en ren skjorte. Gå til frisøren og fiks håret og spør en venn eller venninne om hjelp til å plukke ut passende klær. Vær deg selv, men hvis at du legger litt innsats i hvordan du ser ut. Sørg for å lukter godt. Både gutter og jenter setter pris på hint av god parfyme, og «du lukter godt» er kanskje det mest hørte komplimentet blandt nye flørter. Det er ikke uten grunn, lukten legges merke til bevisst og ubevisst.

Vær avslappet nok til å le og smile. Latter kommer naturlig først når vi er trygge og ikke nervøse, og det bryter isen lett. Ikke tenk så mye på om du har god eller dårlig humor, det finnes ingen fasit for dette. Bare le på de rette stedene og bryt opp stemningen med litt selvironi.

Bruk øyekontakt aktivt. Det er den raskeste måten å lage en spesielt elektrisk stemning, og det knytter raskt et romantisk bånd mellom dere. Ta blikket bort når det er naturlig og ikke stirr, men det viktigste er å møte blikket til flørten din og holde det stadig lengre.

Legg merke til flørtene signaler. Er du gutt kan det være spesielt vanskelig å vite om en jentes subtile signaler er flørting eller ikke, men om daten ellers går bra gjør du lurt i å anta at signalene du ser er flørting, og husk å svare tilbake med samme mynt.

Det finnes mange forsøk på å lage regler for om man bør kysse på første date og hvor lenge man bør vente med sex. De fleste du spør om hvorfor de kysset når de gjorde eller hadde sex tidlig vil svare at det bare føltes naturlig, og at det ikke var noen regel de holdt seg til. Se ann hvordan flørtingen går og kjenn på hva som er naturlig for deg. Men for all del ikke vær redd for å ta det første steget, det er bedre enn å la en bra flørt dø ut.

Har du vært sammen med din kjære lenge og tenker på å fri? Les om det her.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar