Hvordan flørte – del 2?

Skrevet av den 4. januar 2013 in Familie, Fritid - 1 kommentar

Har du lest artikkelen vår om å få kontakt med en fremmed flørt, og lurer på hva som er neste steg? Svaret er enkelt, du har opprettet kontakt, og nå må du ta flørtingen videre. Prøv våre tips om en flørtende samtale.

Start med enkle spørsmål for å finne et felles tema dere kan snakke litt mer om sammen. Hva du sier er ikke så viktig, men hold spørsmål generelle og åpne og let etter poeng og kommentarer som interesserer dere begge spesielt som samtaletema. Å prate om noe virkelig interessant for dere begge er en utmerket måte å presentere seg selv fra sin beste side, både med tanke på hva man sier og kroppspråk.

Når samtalen er i gang bør du være var for hva slags respons du får. Hvis personen svarer hyggelig og er tydelig ute etter å fortsette samtalen er du å god vei med din flørt. Hvis personen ikke reagerer eller virker fraværende eller uinteressert, er han eller hun sannsynligvis ikke interessert i flørte med deg.

Vær avslappet og omgjengelig. Som regel bør du ikke ta opp noe for personlig som for eksempel religion, penger eller politikk. På den andre siden, trives dere begge med mer intellektuelle samtaler er det et godt utgangspunkt, men ikke bli overengasjert. Vanligvis er det best å snakke om emner dere begge er interessert i, så vær åpen for signaler om hva den andre liker å prate om.

Bruk kroppspråket bevisst for å sende ikke-verbale signaler om at du er interessert .Ha en åpen og imøtekommende kroppsholdning. Ikke kryss armene eller bena, da dette er generelt et tegn på at du ønsker å distansere deg fra den andre personen. Vær vendt mot flørten din og bøy overkroppen svakt inn mot ham eller henne. I stede for å ha lukkede armer kan du bryte intimsonen ved  å legge en hånd på ufarlige steder som hans eller hennes albue. Det er et ufarlig men også kjærlig signal, perfekt balanse mellom pågående og avvisende. Unngå «tilfeldig» kroppskontakt som ikke er tilfeldig overhodet, det vil lett gjennomskues. Du kan derimot forsiktig og litt ømt fjerne støv eller en flekk på klærne til flørten din. En klisje er at jenter leker med håret sitt om de er interessert og liker flørtingen. Om du som jente pleier å leke med håret ditt, så gå for det for å sende signaler om du er interessert. Han vil sikkert legge merke til det.

Ikke la sjansen gå fra deg til å gi et kompliment tidlig i samtalen. Det skaper litt spenning, og holder dere ut av vennesonen. Hold øyekontakt mens du gir komplimentet og hold det enklet og oppriktig. Oppretthold øyekontakt mens du gir komplimenter. Noe enkelt som «Du er fascinerende. Jeg nyter å snakke med deg» kan fungere. Vil du være litt dristigere kan du forsøke noe i retning av «Beklager hvis dette er for direkte, men jeg må si jeg synes du er en fantastisk og vakker person»

Hvis du har kommet hit i flørten og det har vært vellykket så langt, ønsker du kanskje å bli kjent med den andre personen bedre. Ikke vik unna, det er  på tide å avtale en date. Spør om den andre personen har planer på et senere tidspunkt, for eksempel kan du si: «Så, hva skal på lørdag kveld?». Prøv å holde det som et åpent spørsmål, i stedet for noe som krever et ja eller nei til svar. Prøv å planlegge datoen noen dager ut slik at du ikke kommer ut som altfor desperat. Du kan foreslå en bestemt hendelse, og spørre om han eller hun ønsker å bli med. Hvis du føler deg ekstra modig kan du ta en helt direkte variant «Jeg hadde virkelig likt å ta deg med på en date. Når er du fri?»

Skal du på date kan du lese våre tips her.

 

Hva skal jeg gjøre på date?

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

1 kommentar on "Hvordan flørte – del 2?"

Lenker til denne posten

  1. Hvordan flørte - del 3 | Hva & Hvordan

Legg igjen en kommentar