Hvordan flørte – del 1

Skrevet av den 4. januar 2013 in Familie, Fritid, Sex - 1 kommentar
Gary Grant & Audrey Hepburn klarte flørtekunsten

Har du lest artikkelen vår om flørting på internett og er du klar for å flørte ansikt til ansikt? Her er våre tips for å flørte med en fremmed du treffer på fest eller i andre sosiale sammenhenger. Det viktigste å huske på er at mange overanalyserer hvordan de skal flørte og hva de skal si. Det er helt unødvendig, enkle og jordnære løsninger fungerer best.

Slik kan du få kontakt med fremmede personer du liker:

Opprett og hold øyekontakt,  den beste og enkleste måten for å begynne å flørte på.

Ikke stirr, men kaste små blikk på noen du er interessert i. Fortsette å gjøre det inntil han eller hun fanger ditt blikk tilbake. Hold blikket et sekund, smil, se bort et sekund, og snu deg tilbake for å fange blikket på ny.

Om du allerede er i en samtale bør du se inn i hans eller hennes øyne når du snakker.

En kilsje som kan funke er å blunke. Det fungerer hvis det brukes med måte. Øv på et søtt eller sjarmerende blunk så du ikke virkere «sleskete». Du kan la deg inspirere av blunking du har likt på film eller TV.

Du vil sannsynligvis smile automatisk hvis du snakker med noen du liker, men du kan bruke smilet aktivt og bevisst i i flørtingen. Har du opprettet øyekontakt med noen for første gang, husk å legge til et smil for å signalisere at du er åpen og vennlig og liker det du ser på. Gå for et litt forsiktig lurt smil og ikke et bredt glis, nesten som om du deler en hemlighet med den andre personen. Husk at et ekte smil kommer fra ansiktet, ikke bare fra leppene.

Neste steg er å snakke. Grip første mulighet til å si hei neste gang du ser personen. Du trenger ikke å forplikte seg til en lang samtale – å anerkjenne ham eller henne i forbifarten  kan være tilstrekkelig for første kontakt. Er du dristigere kan du introdusere deg selv. Det kan være så enkelt som: «Hei, jeg er [navn]. Og hvem er du …?» Sørg for at du får den andre personens navn. For å hjelpe deg å huske det, prøv å gjenta det etter at han eller hun sier det til deg. (Slik som «Hanne, jeg elsker det navnet»).

Målet nå er å få samtalen i gang. Vil du vite mer om hva du kan gjøre i den første samtalen med flørten din kan du lese om det her.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

1 kommentar on "Hvordan flørte – del 1"

Lenker til denne posten

  1. Hvordan flørte - del 3 | Hva & Hvordan

Legg igjen en kommentar