Hvordan finne trykkeri?

Skrevet av den 28. august 2015 in Jobb - 0 kommentarer
visittkort

Når du skal trykke visittkort eller brosjyer er det viktig å finne det riktige trykkeriet tilpasset dine behov. Valget vil avgjøre kvaliteten på det endelige produktet – herunder papirkvalitet, leveringshastighet, fargegjengivelse og mer.

De fleste som bruker trykkeri gjør det for å trykke ting i større opplag. Typiske eksempler kan være visittkort, brosjyrer, magasiner, brevark eller konvolutter. De fleste trykkerier kan imidlertid også trykke større og mer uvanlige ting, som flagg, vimpler og bannere.

Følg de enkle rådene nedenfor for å finne et trykkeri tilpasset dine behov:

1. Ikke bry deg om trykkeriet ligger langt unna

Stadig flere trykkerier ligger utenfor de største byene – eller til og med i andre land. Dette trenger ikke å bety noe – verken for kvaliteten eller leveringshastigheten. Eksempelvis trykkes de fleste norske aviser i land som Litauen og Polen.

2. Gå for kvalitet

Fremfor å forsøke å spare noen hundrelapper, velg et anerkjent trykkeri som for eksempel Lasertrykk, PDC Tangen eller Print House (førstnevnte har for øvrig også avdelinger i Danmark og Sverige). Dette er trykkerier med tusenvis av kunder som er kjent for kvalitet. Som regel vil du også spare penger på å velge en kvalitetsleverandør, fremfor å måtte kjøre opplaget flere ganger.

3. Gjør en liten bestilling først

Før du bestiller opptrykk av 100.000 magasiner, gjør en mindre bestilling hos trykkeriet. Vurdér kvaliteten på trykksaken, leveringshastigheten og den generelle kundeservicen. Sånn får du et inntrykk av kvalieten på trykkeriet – og kan eventuelt bytte før du bestiller et større opptrykk.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Nettstedet Hva & Hvordan gir deg enkle råd og tips når du trenger det mest.

Legg igjen en kommentar