Hvordan få følgere på Twitter?

Skrevet av den 9. januar 2013 in Fritid, Teknologi - 1 kommentar

Aktiv og bevisst bruk av Twitter er den beste måten å skaffe følgere på. Bevissthet går på å huske at det er mange millioner Tweets hver dag, så du bør holde dine Tweets etter IRMA-regelen;  interessante, relevante, morsomme og annerledes.

Følg andre. Lag en samling Twitterbrukere du følger selv som sier noe om deg, dine interesser og delta i deres Tweets ved å finne temaer som de du  følger Twitrer om. Gjør deg relevant for brukere du selv vil følge, og de og mange av deres følgere vil fort følge deg tilbake.

Gi andre brukere en RT (retweet) for å dele spesielt IRMA vennlige Tweets. Den opprinnelige brukeren vil ofte legge merke til en RT og følge deg til gjengjeld. Dette er en kjekk måte å bekrefte verdien av andres Tweets på. Får du en RT tilbake vil du tiltrekke deg følgere fra andres nettverk.

Definér din egen stil og din egen måte å bruke Twitter på. Brukere med mange følgere skiller seg ofte litt ut eller er raskt ute med Tweets om temaer som er i ferd med å bli populære. Du kan ikke klare å ligge foran om alle temaer, men velg ut noen områder du kan spesialisere deg på å ligge foran trendene i.

Finn personer som allerede bruker Twitter fra dine nettverk utenfor Twitter. Du har en «finn venner» løsning på din profil som leter igjennom kontaktene på dine e-postkontoer og sammenligner de med registrerte Twitterbrukere. Twitter tilbyr også en liste over mennesker du kanskje kjenner basert på hvem du følger og hvem som føler deg, så hold utkikk etter kjente navn og foreslå å følge hverandre. Du kan også komme i kontakt med mennesker som deler de samme interessene som deg ved å følge kjendiser og organisasjoner du liker.

Har du et nettbrett eller smartphone kan du laste ned og bruke Twitterapplikasjonene som er utviklet både for iPhone/iPad og androidtelefoner. Slik kan du sikre å være oppdatert og å lage aktuelle Tweets mens du er på farten. Det er viktig siden Twitter er basert på å fange øyeblikket og gjøre deg selv mest mulig aktuell med få ord.

Har du ikke Twitterkonto anbefaler vi at du leser artikelene våre

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

1 kommentar on "Hvordan få følgere på Twitter?"

Lenker til denne posten

  1. Hvordan bruke twitter - de 2? | Hva & Hvordan

Legg igjen en kommentar