Hvordan bruke Twitter – del 2?

Skrevet av den 9. januar 2013 in Fritid, Teknologi - 0 kommentarer

Del 1 av denne artikkelserien er en grunnleggende introduksjon til Twitterspråket. Her går vi igjennom hvordan du kan sette opp profilen din.

Velg profilbilde. Det må være en fil mindre enn 700 KB. Under innstillinger klikker du på «velg fil» for å laste opp bildet. Profilbildet og navnet ditt vises som et ikon knyttet til hver tweet. Under profilbildet kan du legge til ditt fulle navn eller kallenavn samt hvor du twitrer  ifra og en ekstern link.

Lag en kort og klar profil som lett fanger interesse. Fokuser på å skrive slik at brukere som ser profilen din vil ønske å følge deg.

Vil du koble Twitter og Facebook? Det er en knapp nederst på siden som lar deg legge dine tweets til Facebook. Har du allerede et nettverk på Facebook kan dette være en rask måte å skaffe følgere på til tin Twitterkonto.

Under innstillinger kan du oppdatere språkvalg, tidssone, brukernavn og e-postadresse og bestemme om tidsonen du befinner deg i skal legges til dine Tweets. Du kan endre passord under innstillingene også, du må da skrive inn både gammelt og nytt passord. Husk å lagre de nye innstillingene.

Du kan gjøre profilen mer personlig i bilder og farger om du ønkser det. Velg «design» knappen i innstillinger. Det er noen predefinerte bakgrunnsbilder men du kan også velge å laste opp egne bilder og endre på fargevalg.

Til slutt bør du lese om hvordan du kan samle følgere og få mer ut av din Twitterkonto.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar