Hvordan bli gravid?

Skrevet av den 23. februar 2015 in Familie, Sex - 0 kommentarer

1 av 7 par vil oppleve vanskeligheter med å bli gravid. Hvor fort og lett du blir gravid vil komme an på en rekke ulike faktorer. Noen av dem er helt eller delvis utenfor din kontroll, for eksempel din alder og generelle helse. I tillegg kan man snakke om god gammeldags flaks og tilfeldigheter. Heldigvis fins det hjelp for de fleste. Enten dere kun i første omgang ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere er i behov for hjelp, finnes det private og offentlige tilbydere som kan bistå dere med å bli gravid.

Medicus fertilitetsklinikk er en av disse. Medicus er spesialister i gynekologi og assistert befruktning og hjelper dere bli gravide. Par fra hele landet reiser hit til fertilitetsklinikken i Trondheim. Medicus har lang erfaring, høy kompetanse og er et av Skandinavias mest moderne senter for assistert befruktning. Dyktige fagfolk og moderne utstyr kombinert med personlig oppfølging og tiltrettelegging er oppskriften på god behandling. Ved å være vennlige og serviceinnstilte, fleksible og tilgjengelige, skaper Medicus trygghet og god atmosfære for deg som oppsøker de.

Hva koster det? 

Kostnadene ved prøverørsbehandling består av prisen for selve behandlingen og for medisinene. Behandlingskostnaden betales til klinikken, mens medisiner betaler man direkte til apotek. Forutsatt visse kriterier så dekker det offentlige medisiner utover 15.000,- og dette kan du lese mer om på  HELFO sine nettsider. Du kan også lese mer om hva det koster å bli gravid hos Medicus på deres nettsider.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Nettstedet Hva & Hvordan gir deg enkle råd og tips når du trenger det mest.

Legg igjen en kommentar