Hvordan betaler jeg NRK-lisensen?

Skrevet av den 3. januar 2013 in Hjem - 1 kommentar

I disse dager sender NRK igjen ut krav om lisenspenger til alle husstander med TV. Dette gjøres to ganger i året, 31. januar og og 31. juli. Regningen kommer i posten tre uker før forfall. Har du nettopp kjøpt TV vil den første regningen komme ca en uke etter innkjøpet og dekke perioden frem til neste normale forfall.

Det er normalt sett en TV-lisens pr familie, så du kan ha flere apparater uten å betale flere lisenser. Det gjelder også apparater i fritidsbolig. Du må betale både om du eier, låner eller leier TV, eller leier bolig med TV i.

Oppholder du deg i utlandet i deler av året kan du fritas for lisens i den perioden apparatet ikke benyttes. Dette må du melde skriftlig til NRK med dato for avreise og hjemkomst.
Mener du at du uriktig er registrert med TV og at du ikke skal betale lisens må du kontakte lisensavdelingen på lisens@nrk.no.

NRK gjennomfører kontroller kontinuerlig både på dag og kveldstid. En l

Du må betale lisens også for gamle apparater.

Du må betale lisens også for gamle apparater.

isenkontrollør skal uoppfordret vise legitimasjon. Avdekkes det at du har TV du ikke har registrert kommer faktura i posten et par uker etter lisensen.

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

1 kommentar on "Hvordan betaler jeg NRK-lisensen?"

Lenker til denne posten

  1. Hvordan si opp NrK-Lisensen | Hva & Hvordan

Legg igjen en kommentar