Hva skal jeg kjøpe til jul?

Skrevet av den 27. november 2015 in Generelt - 0 kommentarer
julenissen handler

Snart er den kalde fine tida her, og alt stresset og maset som følger med, spesielt i den hektiske julestria. Det viser seg at fler og fler velger å gjøre juleshoppingen sin på internett. Både fordi det er mer lettvint enn å løpe fra butikk til butikk uten å finne det du var på jakt etter, og fordi du kan sitte behagelig i lenestolen hjemme mens duften av pinnekjøtt oser ut fra kjøkkenet.

Kanskje denne julen skal være den julen hvor du tar skrittet vekk fra handlegatenes mas og kjas, og inn i det digitale kjøpesenteret?

Vi har samlet en rekke humoristiske og tekniske gaver som garantert vil bli en snakkis på julekvelden. Årets harde pakker er bare et par tastetrykk unna!

 

1.Popcorn maskin som vil gi deg maksimal kinofølelse, dette er en fantastisk gave til filmentusiaster.

popcorn maskin

2. Hodetelefon fra Marchall, fantastisk design og utrolig god lyd! Dette er gaven for de som krever god lyd, samtidig som man ser kul ut.

hodetelefoner

3. Eller hva med et smidig radiostyrt helikopter som kan brukes både inne og ute

helekopter

4. Lei filmer, spill eller strøm film og musikk med den nyeste generasjonen av apple TV 

9346923986974

5. Skyt små raketter fra pulten din, med denne usb kanonen.

rocket launcher

 

Vi håper disse produktene ga deg inspirasjon og gode ideer til årets julegaver. Alle de overnevnte nettsidene har stort utvalg av tekniske godsaker, og humoristiske produkter. De er fine steder å starte julegavehandelen på nett. God jul, og lykke til.

 

Kommentarer

comments

Powered by Facebook Comments

Om forfatteren

avatar

Legg igjen en kommentar